Naisen kolmas rinta paljastui huijaukseksi – kirjallinen todiste löytyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenet mediat ympäri maailmaa, kuten myös Stara, uutisoivat parin viime päivän aikana naisesta, joka oli leikkauttanut itselleen kolmannen rinnan. Naisesta levisi hänen omalla Instagram-tilillään valokuvia, joissa hän poseerasi mykistävän näköisenä kolmen rintansa kanssa.

Amerikkalainen Jasmine Tridevil kertoi 50 lääkärin kieltäytyneen operaatiosta, mutta löytäneensä viimein yhden, joka suostui operoimaan hänelle kahden rinnan väliin kolmannen samanlaisen. Nyt asian taustoja kaivelleet ovat löytäneet huijaukseen viittaavia lisätietoja asiasta.

Splash Newsin mukaan 21-vuotias Jasmine Tridevil on oikealta nimeltään Jasmine Hessler, jonka nimellä löydettiin Tampan poliisin arkistoista poliisiraportti kaupungin kansainvälisellä lentokentällä varastetusta matkalaukusta. Arkistoista kaivetun raportin mukaan myöhemmin myös löytynyt matkalaukku sisälsi melko normaalien matkatavaroiden lisäksi myös ”kolme tekorintaa”. Nyt asiakirja on julkistettu ja sitä pidetään todisteena naisen valehtelusta.

Tampan poliisi
Tampan poliisi