Behati Prinsloo videolla niukoissa asuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Namibialainen supermalli Behati Prinsloo on saavuttanut jalansijaa mallimaailman huipulta työskentelemällä vuodesta 2009 saakka Victoria’s Secretin enkelinä Yhdysvalloissa. Mallikaunotar on naimissa Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinen kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt Behati Prinsloo nähdään tuoreella, seksikkäällä mainosvideolla. Victoria’s Secretin Body by Victoria -mainoksessa siintyy myös toinen vaatemerkin listoilla työskentelevä mallilupaus, Lais Ribeiron.

Behati Prinsloo on 25-vuotias namibialainen malli. 35-vuotias Adam levine on deittaillut ennen ukkomieheksi pääsyään muitakin huippumalleja, kuten Anne Vyalitsynaa Janien Habeckia ja Angela Bellottea. Lisäksi hänet on yhdistetty lukuisiin Hollywoodin näyttelijättäriin.