Justin Bieber ja David Hasselhoff yhteistyöhön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on noussut viime aikoina otsikoihin musiikkiuransa lisäksi jouduttuaan toistuvasti tekemisiin poliisien kanssa. Asioihin saattaa tulla muutos, sillä taannoin poptähden kerrottiin aloittaneen terapiaistunnot losangelesilaisen psykiatrin vastaanotolla.

Splash
Splash

Nyt Kalifornian Venicestä kantautuu erikoisia uutisia, sillä Justin Bieberin kerrotaan viettäneen aikaa Ritari Ässä ja Baywatch-sarjoista tutun David Hasselhoffin kanssa. Daily Mail -lehden mukaan tähdet työstävät parhaillaan yhdessä videoprojektia, ja heidät on kuvattu ajelemassa yhdessä pitkin Kalifornian katuja Ritari Ässästä tutulla legendaarisella KITT-autolla.

– Meillä oli hauskaa, ja Bieber on hyvä tyyppi. Tulette kuulemaan projektista lisää, mutta tässä vaiheessa pysyttelemme siitä hiljaa. Videosta tulee erittäin upea ja meillä oli hauskaa sitä tehdessämme, David Hasselhoff paljasti People-lehdelle.

Justin Bieber ja Selena Gomez tunnetaan yhtenä tämän hetken ailahtelevaisimmista on-off-pareista. Kaksikko nähtiin taannoin yhdessä, kun nuoret osallistuivat raamattutunnille Los Angelesin City Churchissa. He olivat näyttäneett onnellisilta, ja pian tämän jälkeen Bieber julkaisi Instagramiin sittemmin jo poistetun pusukuvan parista. He erosivat kuukauden pituisesta suhteestaan viimeksi heinäkuussa.