Kardashian osoitti: Vauvamasu ei este bikinivalinnalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta pinnalle ponnahtanut Kourtney Kardashian ei lukeudu julkkisperheensä tunnetuimpiin jäseniin, joten paparazzit eivät ole aamusta iltaan hänen perässään. Vielä huhtikuussa Kourtneyn timmiä bikinivartaloa ihasteltiin lehtien palstoilla, mutta sittemmin tilanne on muuttunut.

Raskaana oleva Kourtney Kardashian ei ole viime aikoina kovin usein poseerannut bikineissä julkisuudessa, mutta nyt tilanne on korjattu. Hänet nimittäin nähdään nyt poseeraamassa bikineissä muhkean vauvamasunsa kanssa.

35-vuotias Kourtney Kardashian varttui Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän sai mediahuomiota ensin ystävystymällä Paris Hiltonin kanssa. Kourtney on yhdessä siskojensa Kimin ja Khloen kanssa lanseerannut useita vaatemallistoja ja tuoksuja. Hän on ollut Scott Disickin kanssa yhdessä vuodesta 2007 lähtien. Heillä on yhteiset lapset, Mason ja Penelope.