Lisa Opie säväytti bikineissä – kangasta ei tuhlattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Neitokainen on siitä lähtien on ollut kuumaa valuuttaa viihdelehtien sivuilla, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Tällä kertaa hänet nähdään uimarannalla.

Lisa Opie bongattiin rannalla yhdessä ystävänsä Kristina Sofian kanssa. Neitokaiset kuluttivat päiväänsä muun muassa beach volleyn parissa ja kävivät auringonoton välillä pulahtamassa merivedessä.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.