Michelle Lewin treenasi näyttävästi puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten kärkijoukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren, La Cuerpan, Instagram-kuvia seuraa yli 900.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää. Nyt fitness-kaunotar on treenannut puistossa.

Michellen ja hänen kunto-ohjaajansa yhteinen treenisessio ei jäänyt varmasti keneltään huomaamatta puiston ympäristössä. Pari päivää sitten Michelle paljasti, että hän on kärsinyt aiemmin syömishäiriöstä ja olleensa sen takia anorektisen laiha.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.