Morsian virkkasi oman hääpukunsa – upea tulos työmatkoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet morsiamet suunnittelevat jo mielessään hääpukujen hankkimista ensi kesää silmällä pitäen. Komeimmat luomukset saattavat vaatia suhteettoman suuren budjetin, sillä unelmamekkojen hintalapun summa voi kohota useisiin tuhansiin euroihin. Yleensä hääpukua pidetään vain yhden kerran.

YouTube
YouTube

Verkossa on nyt julkaistu kuvia erään naisen projektista, jossa hän on toteuttanut hääpukunsa itse ja muutamalla kympillä. Nainen virkkasi puvun työmatkoillaan linja-autossa, eikä hän käyttänyt sen valmistamiseen tiettyä kaavaa, vaan loi asun vapaalla kädellä. Hän oli aiemmin tehnyt samalla taktiikalla lyhyempiä mekkoja, mutta ei koskaan hääpukujen kaltaisia projekteja.

Mekon kokonaishinnaksi tuli 23,37 euroa. Kerroimme taannoin pariskunnasta, joka järjesti häät 1,20 eurolla. Tällöin häiden ainoa kustannus oli morsiamen puku, joka maksoi yhden punnan ja sekin toteutettiin kierrätysmateriaalista.