Ranska haisee! Karmea haju piinaa Britanniassa saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittien ja ranskalaisten välit eivät ole koskaan olleet mitkään erityisen lämpimät, mutta viime kuukausina erityisesti Doverin asukkaat ovat kyllästyneet ranskalaisiin. Englannin kanaalin toisella puolella sijaitseva ranskalainen kemikaalitehdas nimittäin haisee karmaisevalta Britanniaan saakka.

Haisevista ranskalaisista on vitsailtu jo sukupolvien ajan, mutta nyt vitsistä on tullut totta. Huonoina päivinä ja oikealla tuulella Rouenin kaupungissa sijaitsevan kemikaalitehtaan päästöjen karmea tuoksu leviää Englannin kanaalin yli suoraan Britannian etelärannikolle ja jopa Lontooseen saakka.

Dorsetin poliisi on julkaissut tilanteesta jo tiedotteen, koska ihmiset soittelivat hätäkeskukseen hajusta, jota he epäilivät kaasuvuodoksi.