Applen uusi iPhone 6 jauhettiin tomuksi tehosekoittimessa

Digi · Stara.fi

Teknologiayhtiö Apple julkaisi äskettäin uuden iPhone 6 -mallinsa, josta myyntiin tuli kaksi eri kokoa. Lanseeraus ei ollut kovin onnistunut, sillä suuremmasta mallista on paljastunut tyyppivika, joka aiheuttaa laitteen taipumisen taskussa ilman suurta rasitusta.

YouTube
YouTube

Lisäksi Apple mokasi rajusti uuden iOS8-käyttöjärjestelmänsä ensimmäisen korjauspäivityksen, joka sen täytyi vetää pikaisesti markkinoilta päivityksen tehtyä puhelimista käyttökelvottomia. Skandaalin myötä Applen osakekurssi on ollut laskussa, mutta esimerkiksi pudotustesteissä varsinkin pienempi malli on saanut kovasti kiitosta.

Verkossa teknisiä vempaimia on tuhottu jo vuosien ajan Will It Blend? -videosarjassa, joka on nyt selvittänyt millaista jälkeä tehosekoitin tekee iPhone 6 -puhelimesta. Kuten arvata saattaa, tulee puhelimesta pelkkä kasa tomua.