Nainen maskeerasi itsensä Breaking Bad -mieheksi – hämmästyttävä lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Breaking Bad -televisiosarja on noussut viime vuosina yhdeksi maailman suosituimmista televisiosarjoista. Vaikka sarja loppui Yhdysvalloissa jo vuosi sitten, se niittää yhä edelleen menestystä maailmalla. Sarjan finaalijakso keräsi Yhdysvalloissa noin 10,3 miljoonaa silmäparia television ääreen.

Julkaisu käyttäjältä Lucia Pittalis.

Meikkaamiseen erikoistunut taiteilija Lucia Pittalis päätti naamioitua Breaking Badin päähenkilöksi, Bryan Cranstonin esittämäksi Walter Whiteksi. Vaikka Lucita on itse tummat italialaiset piirteet omaava nainen, onnistui hän muuttumaan hahmon näköiseksi hämmästyttävän hyvin lopputuloksin. Taiteilija jakoi kuvasarjan maskeerausprosessista Facebook-sivullaan.