Perheenisä kuolee parissa viikossa – paljasti alituisen hymynsä syyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Washingtonin osavaltion eräässä naapurustossa on aloitettu joulun juhliminen etuajassa. Syynä on perheenisä, jolla on pari viikkoa elinaikaa. Naapurit ovat yhteistuumin päättäneet osallistua miehen toiveeseen, jossa hän voisi nähdä ja kokea joulutunnelman vielä kerran.

Frank Henderson on parantumattomasti syöpäsairas. Viikko sitten mies sai kuulla, että hänellä on enää viikkoja elinaikaa. Viiden lapsen isä päätti tehdä listan asioista, joita hän toivoo kokevansa ennen kuolemaansa. Yksi niistä toiveista oli nähdä joulu vielä yhden kerran.

Ennuste sille, että mies eläisi jouluun asti, oli huono. Niinpä naapurit päättivät, että joulua juhlitaan tänä vuonna etuajassa. Miehen tytär kertoo, että eräänä päivänä naapureiden taloihin ilmestyi jouluvaloja ja -koristeita. Kotikadulla kuului joululauluja ja tunnelma oli taianomainen.

Mies toivoi myös, että hän voisi nauttia tyttärensä tulevista häistä. Toive toteutui osittain, sillä miehestä ja hänen tyttärestään otettiin yhteiskuvia hääteemaan liittyen. Perhe juhli nuorenparin tulevia häitä ennakkoon. Miehen suurimmat toiveet toteutuivat yhdessä perheen ja naapureiden voimin. Hendersonit aikovat viettää seuraavat viikot tiiviisti yhdessä.