Vin Diesel jakoi kuvan Paul Walkerista: ”Tunteellista ja katkeransuloista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi viime vuoden traagisimmista Hollywood-uutisista oli näyttelijä Paul Walkerin kuolema. Mies menehtyi viime vuoden lopulla auto-onnettomuudessa Kaliforniassa. Näyttelijä tulee kuitenkin olemaan mukana Fast & Furious -elokuvasarjan tulevassa seitsemännessä osassa.

Julkaisu käyttäjältä Vin Diesel.

Nyt Paul Walkerin Fast & Furious -elokuvien vastanäyttelijä Vin Diesel on jakanut uusia kuvia sarjan uusimmasta osasta. Toisessa elokuvan tulevasta trailerista peräisin olevista kuvista nähdään myös Paul Walker. Diesel kuvaili edesmenneen ystävän näkemistä uudessa trailerissa tunteelliseksi ja katkeransuloiseksi.

Suuresta ylinopeudesta todennäköisesti johtuneessa onnettomuudessa kuoli Walkerin lisäksi myös hänen ystävänsä, kilpa-autoilija Roger Rodas. Walker tunnettiin vauhdikkaiden Fast & Furious -elokuvien tähtenä ja Rodas aitona kilpa-autoilijana.