Applen iPhone 6 ei ole ensimmäinen taipuva puhelin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Apple julkaisti äskettäin uuden iPhone 6 -mallinsa, josta julkaistiin samalla kaksi eri kokoa, iPhone 6 ja selvästi suurempi iPhone 6 Plus. Kerroimme pian puhelimen markkinoille tulemisen jälkeen, että käyttäjät ovat huomanneet iPhonen vääntyneen huomattavasti taskussa esimerkiksi henkilön kumartaessa.

Kuten arvata saattoi, nousi puhelimen vääntymisestä maailmanlaajuinen kohu, johon sotkettin myös lusikoita ennen silmänkääntötemppuina vääntänyt taikuri Uri Geller. Nyt Imgurissa on julkaistu kuvasarja muistakin taipuneista puhelimista, jotka ovat olleet kokonsa puolesta uutta iPhonea pienempiä. Kansainvälisessä mediassa on alettu käyttää kännykän vääntymisuutisista nimitystä BendGate.

Käyttäjät ovat raportoineet kuvien kera kuinka takataskussa ollut iPhone 6 -puhelin on taipunut selvästi yleensä keskiosasta, SIM-korttipaikan alareunan kohdalla. Moni on ennättänyt kysymään, kuka ylipäätään kuljettaa puhelintaan takataskussa? Silti puhelimen ei pitäisi taipua niin herkästi kuin mitä uusi iPhone on käyttäjiensä mukaan tehnyt.