Draken mystinen tatuointi ihmetyttää – vinkki faneille?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen näyttelijä ja muusikko Drake täyttää pian 28 vuotta. Mies on viettänyt viime vuosina pienoista hiljaiseloa julkisuudesta, ja häneen keskittyneet uutiset ovat käsitelleet lähinnä räppärin suhdetta laulajatar Rihannaan. Nyt hän nousi otsikoihin omituisen tatuoinnin takia.

Mies oli nimittäin vieraillut losangelesilaisen Dr. Woo -tatuointiartistin luona, ja ottanut oikeaan käteensä kaksi erillistä kuvaa. Mies julisti kesällä julkaisevansa pian uuden Views from the 6 -nimisen albumin, jonka nauhoituksia ei ole kuitenkaan vielä aloitettu. Siitä huolimatta hänen käteensä on tautoitu numero kuusi. Numeron vieressä komeilee Emoji-hymiö, jossa on kädet yhdessä.

Hymiö tarkoittaa Emojipedian mukaan japanilaisen kulttuurin sanoja kiitos tai ole hyvä. Länsimaissa hymiö on yleensä liitetty automaattisesti rukoilemiseen. Kuvan voi myös tulkita tarkoittavan ”yläfemmaa”, jossa henkilöt ovat lyöneet kätensä ilmassa yhteen.