Jäätävä bilevideo vuodelta 1990 – tältä kouludiscossa näytti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun musiikki elää parhaillaan kukoistustaan. Vuoden suurin kotimainen ysäritapahtuma We Love The 90’s oli taannoin Helsingissä loppuunmyyty, ja seuraavaksi tapahtuma lähtee kiertueelle ympäri Suomea. Nyt verkossa on julkaistu autenttinen aikamatka koulubileisiin vuonna 1990.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään millainen pukeutuminen oli 24 vuotta sitten trendikästä ja miten silloin tanssilattialla liikuttiin musiikin tahdissa. Videolla soi muun muassa C&C Music Factoryn klassikkohitti Sweat (Everybody Dance Now) sekä ylivoimaisena klassikkona Lil Louisin French Kiss, joita nuoret miehet tanssivat villisti. Nykyisestä perspektiivistä tanssiliikkeet voivat näyttää naurettavilta, mutta aikoinaan ne olivat kuumin tanssitrendi.