American Pie -tähti otti vaarallisen selfien – kiipesi laivan mastoon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Jason Biggs muistetaan edelleen pääasiassa American Pie -elokuvien ja muiden samanhenkisten komediaelokuvien tähtenä. Hän onkin viime aikoina nostanut profiiliaan myös Netflixin menestyssarjassa Orange is the New Black.

Nyt Jason Biggs on paljastanut sisäisen hurjapäänsä jakamalla Instagramissa rajun selfien. Kuva on nimittäin otettu merellä seilaavan laivan varsin korkean näköisen maston huipulla.

36-vuotias Jason Biggs on amerikkalainen näyttelijä, joka teki läpimurtonsa vuonna 1999 näytellessään Jim Levensteinin roolia elokuvassa American Pie. Sittemmin hänet on nähty pääasiassa komediaelokuvissa sekä Netflixin menestyssarjassa Orange is the New Black. Biggs kuultiin taannoin ääniroolissa Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat -elokuvassa.