Justin Bieber ongelmissa – kuulovaurio vie leikkauspöydälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parikymppinen teinipoppari Justin Bieber on viimeisimpien tietojen mukaan palanut yhteen mielitietty Selena Gomezin kanssa. Popparin elämän on kerrottu rauhoittuneen rakkauden myötä, mutta silti tapaturma-altis laulaja joutui äskettäin lääkärin vastaanotolle.

Justin Bieber twiittasi faneilleen, että hän löi korvansa hypätessään kielekkeeltä veteen. Lääkärintarkastuksessa piipahtanut nappisilmä saattaa nyt joutua leikkaukseen, koska hänen korvansa tärykalvo repeytyi onnettomuudessa. Toivottavasti iskusta ei ole haittaa miehen uralle, sillä kuulo on yksi artistien tärkeimmistä työkaluista.

Tärykalvon rikkoutuminen voi johtaa jopa kuulovaurioon. Hittipoppari rauhoitteli myöhemmin huolestuneita fanejaan, että hän aikoo julkaista uutta musiikkia korvavammasta huolimatta. Mediassa kerrottiin äskettäin, että Justin Bieber leuhkii ystävilleen ottaneen itseään niskasta kiinni ja aloittaneen uuden ja terveellisemmän elämäntavan. Hänen lähipiirinsä lienee huojentunut uudesta ja aikuismaisemmasta asenteesta.