Kohujulkkis Saana Uimonen blogissaan: ”Voisin vajota maan alle häpeästä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Saana Uimonen on ollut viime vuosina otsikoissa monista syistä, mutta erityisesti parisuhteestaan Jussi Parviaiseen. Taannoin Saana vetäytyi julkisuudesta, mutta on nyt tehnyt paluun ryhtyessään kirjoittamaan uutta blogiaan Blogbook-verkkosivustolle.

– En olisi uskonut että palaan kirjoittamaan julkista päiväkirjaa, mutta näin vain kävi. Minut puhuttiin ympäri, ja nyt kun olen asiaa päässäni pyöritellyt, tämä tuntuu oikeastaan aika hyvältä kirjoittaa toiselle ihmiselle ajatuksiani, Saana kirjoittaa ensimmäisessä bloggauksessaan.

Uimonen ei juuri välitä muiden mielipiteistä, vaan elää elämäänsä kuten itse haluaa. Viime talvena Saana ja hänen ystävänsä Kirsikka nousivat otsikoihin sekavien YouTube-videoiden myötä. Nyt Saada kertoo viimein mikä oli videoiden tarkoitus, ja samalla paljastaa katuvansa niitä.

– Meidän mielestämme ne olivat hauskaa ironiaa, ja haaveilimme omasta sketsiohjelmasta. Esitimme bimboja, ja luulimme huumorimme olevan tajuttavissa olevaa. Valitettavasti muut eivät ymmärtäneet huumoriamme, ja jouduimme perääntymään vähin äänin, Saana kirjoittaa.

– Videotkin poistettiin kaikessa hiljaisuudessa. Rehellisesti sanottuna, häpeän talven vauhdikkaita käänteitäni aivan valtavasti tänä päivänä. Voisin vajota maan alle häpeästä, mutta enpä vajoakkaan. Ja mikäs sen parempaa huumoria, kuin nauraa itselleen.

Lue koko kirjoitus tästä.