Tinder-kaunotar maskeerattiin pullukaksi – näin miehet reagoivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netin kautta seuraa etsineet ovat varmasti ainakin kerran törmänneet ilmiöön, jossa profiilin henkilö on osoittautunut tosielämässä täysin toisenlaiseksi tyypiksi. Hän on saattanut valehdella ulkonäkönsä, ikänsä tai keksinyt jopa kokonaan kuvitteellisen elämän itselleen. Nyt hemaiseva Tinder-beibe on maskeerattu pullukaksi treffailijaksi.

YouTube
YouTube

Sosiaalisen kokeilun ideana on kaiketi todistaa, että kaikki ei ole treffipalveluissa sitä miltä näyttää. Samalla todistetaan ihmisten ulkonäköseikkoihin keskittyvä pinnallisuus. Simple Pickup -niminen YouTube-ryhmä on toteuttanut nyt rohkean kokeen siitä, kuinka miehet suhtautuvat jos treffeille saapukin kymmeniä kiloja isompi ehdokas kuin mitä profiilikuvissa on nähty. Miesten puheista paistaa järkytys.

Ensimmäiseksi jokainen paikalle saapunut ehdokas jähmettyy, takeltelee sanoissaan ja osa saa lopulta jopa kysyttyä, mitä ihmettä naiselle on tapahtunut. Yksi mies jopa kysyy, onko nainen raskaana. Treffailijat ovat ilmiselvästi pettyneitä naisen ulkonäköön ja ”feidaavat” naisen jo tapaamisen alkumetreillä. Yksi miehistä yllättää ja on ystävällinen muuttuneesta ulkonäöstä huolimatta ja hänelle paljastetaan totuus.