Ysäribändi villitsi kirkossa – jopa pappi bailasi alttarille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vihkiseremoniassa soitetaan perinteisesti kaksi häämarssia, joista toinen morsiamen astellessa kirkkoon ja toinen vihkitilaisuuden päätteeksi. Sisääntulomarssia pidetään perinteisesti juhlallisempana ja ikimuistoisempana, ja suomalaisten suosituin kappale onkin Prinsessa Ruususen juhlamarssi.

east17haat27092014

Nick ja Nina Makin halusivat tehdä häissään jotain ikimuistoista. He päättivät tanssia alttarille ysäribändi East 17:n tahdissa. Näyttävä sisääntulo sai häävieraat häkeltyneeksi, ja jopa morsiamen isä sheikkasi kirkossa kuin vanha tekijä. Parhaan numeron suoritti kuitenkin vihkiseremonian suorittanut pastori, joka asteli alttarin taakse käsiään ilmaan levitellen. Katso video tästä.

28-vuotias Nina ja 27-vuotias Nick saivat inspiraationsa muista vihkiseremonioiden näyttävistä sisääntuloista, joita he ovat nähneet esimerkiksi mainoksissa ja netissä. Urkujen sijaan kirkon kattorakenteissa raikunut musiikki oli vasta alkusoittoa omaperäisyydelle, sillä Mirror-lehden mukaan pariskunnan häävastaanotolla toteutettiin Liisa Ihmemaassa -teemaa.