Asiakas piirsi Starbucksin logot uusiksi – upea tulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monikansallinen kahvilaketju Starbucks tuli viime vuonna myös Helsingin keskustaan. Tällöin moni huvittui kahvilaan jonottaneista ihmisistä, sillä yrityksen menu on kovin samanlainen kuin muidenkin kahvilaketjujen. Starbucksilla on noin 21.000 kahvilaa ympäri maailman.

Strabucks nimikoi tilatut juomat asiakkaidensa etunimien mukaan, ja toisinaan mukeihin eksyy hauskoja virheitä. Esimerkkinä mainittakoon suomalainen Anna-Kaisa, josta tuli kahvilassa Grondakaiser. Starbucksin logossa on vihreä seireeni, tai kahdella pyrstöllä varustettu merenneito. Nyt redditor esittelee muokattuja mukilogoja, jotka ovat muuntautuneet tunnetuiksi elokuvahahmoiksi.

Starbuck on kotoisin Yhdysvaltojen Seattlesta, ja maassa sijaitsee 65 prosenttia yrityksen kahviloista. Kymmenien vuosien aikana ketju on tullut kovin tutuksi yhdysvaltalaisille, mutta samalla korporaatio on kohdannut paljon arvostelua. Moni esimerkiksi vieroksuu kahvijuomien ylihinnoittelua.