Huipputimmi ex-missi! Danielle säväytti bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iso-Britanniassa on runsaasti glamourmalleja, jotka poseeraavat usein vähissäkin vaatteissa. Yksi heistä on ex-missi Danielle Lloyd, joka meni äskettäin naimisiin jalkapalloilija Jamie O’Haran kanssa. Samalla uhkean neitokaisen nimi vaihtui Danielle O’Haraksi.

Nyt 31-vuotias jalkapallovaimo on kuvattu lomailemassa rannalla Ibizalla, Espanjassa. Danielle lomailee bilesaarella parhaillaan yhdessä ystäviensä kanssa.

Entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.