Katutaiteilija sai viimeisen naurun – graffitin poistajasta tuli graffitin aihe

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Katukuvaan ilmestyvät graffitit jakavat mielipiteitä melkoisesti. Vastustajien mielestä kyse on ilkivallasta ja töhrimisestä, puolustajien mukaan graffitit edustavat taidetta ja itseilmaisua siinä missä muukin kuvataide.

Graffiti removal man becomes graffiti subject

Lontoolainen katutaiteilija DS teki toukokuussa Hello Kitty -aiheisen graffitin paikalliseen seinään. Kuva poistettiin jo kahden tuntia myöhemmin, mutta DS päätti saada viimeisen naurun.

DS otti kuvan graffitin poistaneesta miehestä ja teki tästä sapluunan. Pian samaista seinää koristikin uusi graffiti, jonka aiheena oli tällä kertaa graffitia murheellinen ilme kasvoillaan poistanut mies. Tällä kertaa kuva pysyi Laughing Squid -sivuston mukaan seinällä pidempään kuin kahdeksan tunnin ajan.