Maitland Ward puolialastomana punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Maitland Ward on tullut suomalaisille tutuksi sekä Kauniit ja rohkeat että Isojen poikien leikit -televisiosarjoista. Neitokainen ei ole vielä tehnyt lopullista läpimurtoa Hollywood-tähtien A-sarjaan, mutta työskentelee kuitenkin aktiivisesti.

Eilen Maitland Ward kuvattiin osallistumassa Long Beachilla järjestettyyn Comic-Con -tapahtumaan. Hän yllätti katsojat ja kuvaajat ilmestymällä punaiselle matolle Punaiseksi Sonjaksi pukeutuneena, joten Maitlandin yllä ei ollut juuri nimeksikään vaatteita.

37-vuotias Maitland Ward on amerikkalainen näyttelijätär, joka teki 1990-luvulla läpimurtonsa televisiossa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa Jessica Forresterin roolissa. Sittemmin hän näytteli pääroolia Isojen poikien leikit -suosikkisarjassa. Muissa rooleissa hänet on nähty muun muassa sarjoissa Koti kuntoon ja Hoidon tarpeessa.