Nainen törsää kaiken nukkeihin – omat lapset vailla vaatteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realistiset nukkevauvat ovat monen mielestä pelottavia juuri siksi, että ne muistuttavat liikaa aitoa ihmistä. Nuket ovat elottomia ja niillä voi leikkiä tavallisten lelujen tavoin. Maailmassa on muutama nainen, joka on ryhtynyt keräilemään aidolta vauvoilta näyttäviä nukkeja, ja brittiläinen Kerrie Williams on yksi heistä.

Monet ovat epäilleet, että nukkevauvojen haaliminen on jonkun trauman laukaisema addiktio. 33-vuotias Kerrie on tuhlannut yli 25.000 euroa seitsemään vastasyntyneeltä näyttävään nukkeen ja niiden vaatteisiin ja varusteisiin. Tilanteen tekee entistäkin huolestuttavammaksi se, että naisella on kaksi ilmielävää lasta, 13-vuotias Karina ja 12-vuotias Jade, mutta hänellä ei ole muka varaa ostaa heille mitään.

Kaikki rahat menevät nukkekokoelmalle, eikä nainen näe järkeä ostaa vaatteita lapsilleen, jotka kasvavat niistä kuitenkin ulos, Mirror kertoo. Naisen parisuhde kaatui ensimmäisen nuken saavuttua taloon. Hän on ostanut seitsemälle nukelle huippusuunnittelijoiden luomuksia, kuten Ralph Laurenin asuja.

Karina-tytär olisi halunnut hiljattain Vansin kengät, mutta äiti ei ostanut niitä rahasyihin vedoten. Sen sijaan Kerrie osti samanlaiset kengät nukelle, koska se voisi pitää niitä ikuisesti. Sinkkuäitiä näkee usein paikallisessa kylässä työntelemässä nukkeja lastenrattaissa. Hän sai keskenmenon vuonna 2012, jonka jälkeen nukkeharrastus alkoi.