Paris Hiltonille 230 000 dollarin ravintolalasku – jätti 47 000 dollarin tipin

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonille on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto. Taannoin tähden uutisoitiin tekevän nykyisellä DJ-urallaan huikeita summia rahaa. Äskettäin Paris osti uuden koiranpennun 13.000 dollarilla. Rahaa hänellä siis riittää.

Nyt Paris on tuhlannut uskomattomia summia myös ravintolaan. Hän oli nimittäin juhlimassa railakkaasti yhdessä ystäviensä kanssa New Yorkissa sijaitsevalla Marquee-klubilla, jossa hänen laskunsa loppusummaksi tuli hulppeat 230.000 dollaria, Page Six uutisoi. Lasku sisälsi 11 pulloa Patron-tequilaa, 11 pulloa Cristal shampanjaa ja 11 pulloa Grey Goose -vodkaa sekä kaiken kukkuraksi 100.000 dollarin jättipullon Ace of Spades -shampanjaa.

Siinä ei ollut kuitenkaan vielä kaiki, sillä Hilton oli ilmeisen tyytyväinen saamaansa palveluun. Hän nimittäin jätti henkilökunnalle 47.000 dollarin juomarahan. Yhteensä bileilta maksoi siis perijättärelle lähes 300.000 dollaria. Ibizan Amnesia-yökerhossa levyjä soittaneen Parisin neljän illan keikkapalkkio oli taannoin noin kaksi miljoonaa dollaria, joten keikkaliksoilla voi välillä hieman juhliakin.

Hilton on musiikkiuransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Hän erosi hiljattain suomalaissukuisesta mallista River Viiperistä.