Pilailija ”ulosti” Lamborghinin konepellille – sitten kävi todella huonosti

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on parissa vuodessa tullut kokonainen uusi ammattikunta, joka tienaa tekemällä toinen toistaan hullumpia piloja ihmisille. Kilpailun kasvaessa pilojen täytyy mennä koko ajan pidemmälle, jonka seurauksena takaiskuja sattuu yhä useammin. Nyt Viral Brothers -ryhmä joutui ongelmiin.

YouTube
YouTube

Ryhmä päätti pilailla hieman liikenteessä sikailleen Lamborghini-kuljettajan kustannuksella ja oli ulostavinaan luksusauton konepellille. Tempaus kostautui nopeasti, sillä auton vanhempi omistaja otti taskustaan sähköaseen, jolla hän ampui pakenevaa pilailijaa selkään. Mikäli mies jää kiinni teostaan, voidaan hänet tuomita törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta vankilaan.