Silikonirinnoilla uskomaton seuraus – nainen opetteli kävelemään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa naisista hakee parempaa itsetuntoa ulkonäköään parantelemalla. Joillekin riittää vain uudet vaatteet, kampaajalla käynti ja tiukka treeniputkii. Osa haluaa hoitaa asian nopeasti kirurginveitsen alla. Kukoistava itsetunto on uskomaton voimavara.

Brittiläinen 26-vuotias Nicole Woodman joutui työtapaturmaan, jossa hän menetti lähestulkoon koko alavartalonsa tunnon. Nainen joutui pyörätuoliin, vaikka lääkärit eivät tietäneetkään varmuudella naisen oireisiin johtanutta syytä. Kun hän kävi ottamassa itselleen suuremmat silikonirinnat, muuttui hänen elämänsä kertalaakista parempaan suuntaan.

Nyt Nicole kehuu itsetunnon palanneen ja elämänlaadun parantuneen merkittävästi. Hän ei malta olla esittelemättä bikinivartaloaan, vaikka hän joutuukin käyttämään vatsassa kiinni olevaa avannepussia. Hän on ottanut rintaimplanttien tarjoamassa huumassa jopa muutamia askeleita, ja aloitti äskettäin opinnot yliopistossa, Mirror-lehti uutisoi.