Ciaran rohkea asu korosti muhkeaa povea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Ciara kuuluu eräisiin maansa menestyneimpiin r&b-kaunottariin, mutta hän on pitänyt viime keväästä saakka hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt sapattivapaa on ilmeisesti ohi, sillä Ciara kuvattiin eilen Pariisin muotiviikoilla.

Ciara osallistui Haider Ackermannin muotinäytökseen poikkeuksellisen näyttävässä jakkutakissa, jonka alle hän ei ollut pukenut mitään.

Nyt 27-vuotias Ciara nähtiin taannoin Body Party -singlensä kansikuvassa poikatyttömäisistä tavoistaan poiketen alastomana lakanoiden välissä. Ciaran vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy Fantasy Ride nousi jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar vieraili sittemmin Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä ja tänä vuonna Ciara on ajankohtainen One Woman Army -albuminsa merkeissä.