Halle Berry ja Famke Janssen ulos X-Menistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna ensi-iltansa saanut X-Men: Days of the Future Past osoittautui odotetunlaiseksi menestykseksi lippuluukulla, joten mutanttihahmojen seikkailut valkokankaalla jatkuvat tulevaisuudessakin. Sarjan seuraavan, X-Men: Apocalypse -nimisen osan ensi-iltaa kaavaillaan vuodelle 2016.

Halle Berryn, Famke Janssenin ja James Marsdenin faneille on kuitenkin tiedossa ikäviä uutisia, sillä heitä ei tulla uudessa elokuvassa näkemään. Sen sijaan Storm, Jean Grey ja Cyclops -hahmojen rooleissa tullaan Yahoo Movies -sivuston mukaan näkemään uudet, nuoremmat näyttelijät. Syy on siinä, että X-Men: Apocalypse sijoittuu jälleen aikaan ennen ensimmäistä X-Men-elokuvaa, joten alkuperäiset näyttelijät olisivat jo liian vanhoja rooleihin.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketkä tulevat astumaan Berryn, Janssenin ja Marsdenin saappaisiin. Tämän kaltainen toiminta ei ole X-Men-elokuvien tapauksessa mitään uutta. X-Men: First Class -elokuvassa Professori Xavierin, Magneton ja Mystiquen rooleissa nähtiin hahmoja aikaisemmin esittäneiden Patrck Stewartin, Ian McKellenin ja Rebecca Romijnin sijaan James McAvoy, Michael Fassbender ja Jennifer Lawrence.