Karmivat nettikuvat: Hollywood-kaunottarille Willem Dafoen suut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Willem Dafoe on arvostettu amerikkalainen näyttelijä, joka on totuttu näkemään valkokankaalla synkissä ja oudoissa rooleissa. Syy tähän on tähden näyttelijäntaitojen lisäksi hänen silmiinpistävissä piirteissään. Miehen tavaramerkiksi muodostunutta virnettä voisi kutsua jopa paholaismaiseksi.

Break.com
Break.com

Olemme aikaisemmin uutisoineet blogeista, joissa naisnäyttelijöille on photoshopattu Steve Buscemin silmät ja miesnäyttelijöille puolestaan Zooey Deschanelin silmät. Nyt Break.com-sivusto on samassa hengessä antanut Hollywoodin upeista ulkomuodoistaan tunnetuille naisnäyttelijöille puolestaan Willem Dafoen suun. Kuten arvata saattaa, lopputulokset ovat todella hirveää katseltavaa. Katso kuvat tästä.