Liv Tyler raskaana – vatsanseutu jo pyöristynyt

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa näyttelijätär Liv Tyler on huhujen mukaan raskaana. Taru sormusten herrasta ja Hulk -elokuvista tunnetun näyttelijän kerrotaan odottavan toista lastaan. Tähtönen on useaan otteeseen kuvattu vaatteissa, jotka piilottelevat vatsanseutua.

Splash
Splash

Viimeisimmistä kuvista on kuitenkin selvästi havaittavissa, että vatsa on pyöristynyt. Tylerilla on lapsi ex-aviomiehensä Royston Langdonin kanssa. Milo-poika on jo yhdeksänvuotias. Tyler seurustelee Dave Garnerin kanssa, joka tunnetaan David Beckhamin parhaana ystävänä. Lapsi olisi parin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Toistaiseksi Liv ei ole vahvistanut huhuja todeksi. Tylerin lähipiiristä on kuitenkin paljastettu ilouutisen olevan totta. Tuleeko Aerosmith-yhtyeen solistista, rokkilegenda Steven Tylerista, jälleen isoisä? Se selviää lähikuukausien aikana.

Splash
Splash