Mies ihasteli tenniskaunottaren kuvaa – ei huomannut kuka takana oli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova erosi pari vuotta sitten poikaystävästään, koripallotähti Sasha Vujacicista. Sittemmin Maria on ikuistettu useita kertoja paparazzikuviin lähinnä lomailemassa. Nyt Maria on julkaissut hauskan kuvan lentokoneesta.

Maria Sharapova on usein lehtien urheilusivuilla, ja nyt lentomatkalla eräs mies syventyi ihastelemaan Marian valokuvaa sanomalehden sivuilta. Mies ei kuitenkaan huomannut, että ihailun kohde sattui istumaan lähempänä kuin hän olisi koskaan kuvitellut. Sharapova ikuisti tilanteen kuvaksi, jonka hän julkaisi Twitterissä.

Maria Sharapova on usein korostanut olevansa ihminen, joka ei halua revitellä elämänsä tapahtumia julkisuuden valokeilassa. Ex-pariskunta Sharapova ja Vujacic alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 2009. Pariskunta eteni kihloihin asti, ja Maria sai mieheltä hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen. Säteilevän kaunis neitokainen on tehnyt urheilijan uransa lisäksi mallintöitä. Hänet on nähty muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja Niken, Princen ja Canonin mainoksissa.