Uskomatonta! Mies kilpaili metroa vastaan pyörätuolilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Olemme aiemmin kertoneet miehestä, joka juoksi kilpaa metron kanssa Lontoossa. Nyt otsikoihin on noussut mies, joka kilpailee metron kanssa pyörätuolillaan. Juokseminen ei ole kaupungissa läheskään yhtä haastavaa kuin pyörätuolilla liikkuminen. Liikuntarajoitteinen Anthony päätti haastoi metron ja kuvautti tempauksen videolle.

YouTube
YouTube

Pyörätuolissa istuva Anthony on nopea käyttämään pyörätuoliaan, ja hän on osallistunut aiemminkin kilpailuihin, jotka ovat tarkoitettu liikuntarajoitteisille. Kilpaileminen ei siis ole miehelle uutta. On hämmästyttävää katseltavaa, kuinka nopeasti Anthony pääsee pyörätuolillaan liikkumaan. Varmasti jokainen videota katsova toivoo miehen voittavan.

Juuri, kun mies on saapumassa metroasemalle tapahtuu kilpailussa vastoinkäyminen. Anthonyn edessä ovat portaat. Anthony ja häntä kuvaamisessa auttaneet henkilöt ovat kertoneet, että yksi syy siihen, miksi he ryhtyivät kilpailemaan metroa vastaan, on tietouden levittäminen. Karu totuus on, että vain neljäsosaan Lontoon metroasemista pääsee pyörätuolilla. Muilla asemilla ovat vain portaat, ei hissiä eikä pyörätuoliramppia. Anthonyn suoritus on esimerkillinen ja videossa on hyvä opetus.