Unelmien aamu-uinti videolle – delfiinien ympäröimänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaisella ihmisellä on omat vakiintuneet aamutoimensa, vaikka harva niitä tulee sellaisina huomioineeksi. Hawaijilla asuvalla Brian Bowmanilla on kuitenkin aamuinen rituaali, jota miljoonat ihmiset kadehtivat. Hän nimittäin käy poikkeuksellisen upeilla aamu-uinneilla.

YouTube
YouTube

Brian Bowman asuu Oahun saarella aivan Tyynen valtameren rannalla, josta on lyhyt matka pulahtamaan vilvoittavaan mereen. Siellä miehen ei kuitenkaan tarvitse olla yksin, sillä meressä häntä odottelee usein joukko delfiinejä.

Nyt eräs tällainen aamu-uinti on saatu kuvattua videolle, ja tuloksena on satumainen näky. Videon kuvannut UAV-helikopteri nostettiin ilmaan, kun Bowman huomasi ikkunastaan rantavedessä suurimman koskaan näkemänsä delfiiniparven. Hän ui delfiinien kanssa peräti tunnin ajan.