Mies näyttää mallia – näinkin erikoisesti parran voi ajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuuheat parrat ovat yleistyneet viime vuosina katukuvassa, kuin myös pelkät viikset erityisesti Novemberin kaltaisten tempausten yhteydessä. Yleensä partamuoti ei kuitenkaa poikkea rajusti melko perinteisistä malleista.

Tumblr
Tumblr

Esimerkiksi niin kutsutut partatatuoinnit ovat harvinaisia kantaväestön keskuudessa. James Myrick on kuitenkin ottanut asiakseen leikata partaansa mitä erikoisempiin muotoihin ja malleihin. Miehen Tumblr-blogissa on kuvia, joissa hän on ajanut kasvojensa karvoituksen muistuttamaan erilaisia kuvioita, tekstejä ja logoja, kuten Batman-symbolia.

Mikäli siis haluaa olla tänä syksynä todellinen erikoisuuden tavoittelija, kannattaa ottaa Myrickistä mallia ja ajella kasvojen karvoitusta pelkkien viiksien sijaan vaikkapa spiraalin muotoon.