Uskomaton tapaus! Saukko pelasti naisen iPhonen vedestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vedessä viihtyvä näätäeläin, eli saukko, tunnetaan etenkin leikkisästä luonteestaan. Tuore uutinen kuitenkin osoittaa, että saukot osaavat muutakin kuin hauskoja temppuja – joskus ne voivat olla nimittäin erittäin auttavaisia otuksia.

Iso-Britannian Cornishin sijaitsevan saukkojen turvapaikassa työskentelevä Jenny Lewis pudotti iPhone-puhelimensa eläinten altaaseen. Nainen luuli puhelimensa olevan historiaa, mutta hän sai apua yllättävältä taholta. Herald Express -lehden mukaan Starsky-niminen yhdeksänvuotias saukko sukelsi nimittäin saman tien noutamaan puhelinta altaan pohjalta.

Puhelimen pelastusoperaatio sujui vedessä viihtyvältä nisäkkäältä varsin näppärästi, ja se ojensi puhelimen takaisin Jennylle. Nainen onnistui ottamaan tilanteesta kuvan, joka on sittemmin levinnyt Twitterissä.