Simpsonit-hahmo kuoli kauden avausjaksossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositussa Simpsonit-sarjassa on nyt hyvästelty yksi sarjan hahmoista. Käsikirjoittajat ovat jo pitkään vihjailleet, että yksi hahmoista lähtee pois sarjasta uudella tuotantokaudella. Huhut vahvistettiin, kun kauden mainoksissa kerrottiin yhden hahmon menehtyvän.

Kuolema todistettiinkin jo heti 26. tuotantokauden avausjaksossa on Clown In The Dumps. Jakson nimen perusteella spekuloitiin etukäteen, että sarjasta lähtevä hahmo tulisi olemaan Krusty The Clown, eli Hassu-klovni. Sarjan fanien helpotukseksi kyseessä ei kuitenkaan ollut Hassu, vaan Hassu-klovnin isä Rabbi Hyman Krustofski.

Hahmon poismeno oli kirjoitettu sarjaan ovelasti. Hassu-klovni ja isä-Rabbi keskustelevat Hassun masennuksesta ja yhtäkkiä Rabbi kuolee kesken lauseen. Rabbi oli juuri antamassa tärkeän elämänohjeen pojalleen, mutta ei ehtinyt sanoa lausettaan loppuun lyyhistyessään tuoliinsa.