Tammerkoski tyhjeni vedestä – mykistävä näky paljastui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustaa halkova Tammerkoski tunnetaan olennaisena osana kaupunkimiljöötä ja suomalaista teollisuushistoriaa. Ajoittain Tammerkoski tyhjennetään vedestä esimerkiksi siivousta ja kunnostusta varten. Tänään koski tyhjeni jälleen vedestä, ja paljasti kaupunkilaisille harvinaisen näyn.

Skyview®, Flycam Oy
Skyview®, Flycam Oy

Tamperelainen ilmapanoraamakuviin ja niiden käytön kehitykseen erikoistunut Flycam Oy on juuri julkaissut tuoreen panoraamakuvan tyhjän Tammerkosken pohjalta. Katso kuva tästä! Näky on melko aaveimainen, kun tutun kosken tilalla onkin lähes silmänkantamattomiin vihreän levän peittämää kivistä koskenpohjaa.

Tällä kertaa koski tyhjennettiin tehtaan pumppujen vaihdon johdosta, mutta samalla koskenpohjaa myös siivotaan. Innokkaimmat ohikulkijat ovat keskeyttäneet päiväohjelmansa ja suunnanneet tutkimusretkelle Tammerkosken pohjalle.