Abbey Clancy viettelee kuumissa mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamourmallina ja jalkapallovaimona tunnettu brittiläinen Abigail ”Abbey” Clancy äänestettiin muutama vuosi sitten kotimaassaan maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon. Mallikaunotar onkin tuttu näky rohkeistakin kuvista.

YouTube
YouTube

28-vuotias brittikaunotar on poseerannut useaan otteeseen vaatemerkki Ultimon mainoskuvissa. Nyt hänet nähdään jälleen esittelemässä merkin alusvaateuutuuksia seksikkäissä otoksissa ja kuvausten kulisseihin kurkistavalla videolla.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.