Leryn Franco jakoi treenivideoitaan – silmänruokaa jokaiselle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leryn Franco on paragualainen keihäänheittäjä, joka on osallistunut muun muassa Pekingin ja Lontoon olympialaisiin vuosina 2008 ja 2012. Keihäänheiton lisäksi hän on tullut tunnetuksi mallina, ja hänet valittiin 2010 Bleacher Report -lehdessä maailman kuumimmaksi yleisurheilijaksi.

Leryn Franco on jakanut Instagramissa treenivideoita, jotka varmasti kiinnostavat useita muitakin kuin kuntoilua harrastavia. Videoissa urheilutähti nähdään esittelemässä kuntoiluliikkeitään niukissa vaatteissa.

31-vuotias urheilija-malli Leryn Franco teki läpimurtonsa Pekingin olympialaisissa, jossa hänet noteerattiin ympäri maailmaa. Kaunotar rikkoi maansa keihäänheiton ennätyksiä jo teini-ikäisenä urheilijana. Leryn Franco on tehnyt menestyksekästä uraa myös mallina ja missinä. Hän poseerasi vuonna 2011 Sports Illustrated -lehden arvostetussa uimapukunumerossa. Lisäksi hän oli vuonna 2006 mukana Miss Paraguay -kilpailuissa, joissa selvisi finaaliin saakka.