Myymälävaras kiinni Rovaniemellä – saaliin arvo 2 441 euroa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myymälävarkaudet ovat olleet kautta aikojen vakava ongelma vähittäiskaupoille, ja viime aikoina kasvavana trendinä ovat olleet ulkomaalaiset ammattimyymälävarkaat. Poliisin mukaan Rovaniemellä on nyt jäänyt rysän päältä kiinni poikkeuksellisen suuren saaliin kanssa.

Puolalainen 24-vuotias nainen oli Rovaniemen Prisman pukukopissa piilottanut laukkuunsa peräti 2.441 euron edesta tavaraa. Sen jälkeen nainen käveli kassan ohi maksamatta. Naisen rikoskumppanina toiminut mies oli kasannut ostoskoriin ison määrän esimerkiksi Playstation ja Xbox -pelejä, kaksi merkkipaitaa sekä sykemittarin GPS-lähettimen ja piilottanut korin Prisman retkeilyosastolle.

Nainen haki sitten korin mukaansa pukukoppiin ja laittoi tuotteet laukkuunsa. Vartija otti naisen kiinni kassojen jälkeen, kun hän ei maksanut ostoksiaan. Koko saalis saatiin palautettua. Nainen otettiin kiinni ja vietiin Rovaniemen poliisivankilaan.