Mikä muodonmuutos! Poikabändipoppari esitteli vatsalihaksensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen The Jonas Brothers -poikabändi pisti vastikään pillit pussiin. Virallisesti lopettamispäätöksen kerrottiin olevan musiikillisten erimielisyyksien syytä. Sittemmin hajoamisen syyksi on epäilty jopa jäsenten väitettyjä huumeongelmia.

nickjonas01102014

Nyt Nick Jonas poseeraa Flaunt-lehden tuoreen numeron kannessa, ja sen perusteella hän on tehnyt melkoisen muodonmuutoksen yhtyeen lopettamisen jälkeen. 22-vuotias poppari on nimittäin treenannut itsensä varsin näyttävään fyysiseen kuntoon, ja esittelee lehden kannessa vatsalihaksiaan.

Jonas Brothers -yhtye nautti aikoinaan suurta suosiota varsinkin teinityttöjen keskuudessa. Yhtyeseen kuuluivat veljekset Kevin, Nick ja Joe Jonas. Bändin mahdollisen hajoamisen kerrottiin johtuvan musiikillisista erimielisyyksistä. Joe Jonas kertoi viimeisimmässä haastattelussaan odottavansa tulevaisuutta mielenkiinnolla.