Brassimalli nautiskeli puistossa – niukka asuvalinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Suelyn Medeiros kiisti taannoin silikoniepäilut ja kertoi muotojensa olevansa sataprosenttisesti luomua. Hän kuuluu kurvikkaimpiin nouseviin julkkistähtiin, eikä hän epäile esitellä muotojaan julkisuudessa.

Eilen Suelyn Medeiros kuvattiin nauttimassa auringonpaisteesta ja puistotreenistä yhdessä 11-kuukautisen jälkikasvunsa kanssa Santa Monicassa, Los Angelesin liepeillä.

Suelyn Medeiros kärähti vuonna 2011 rattijuopumuksesta ja hän sai tuntuvan rangaistuksen sekoilustaan. Suelyn sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion, minkä lisäksi hänen piti maksaa lähes 2.000 dollarin sakko ja osallistua kolmekuukautiseen vieroitushoitoon. Mallineito on esiintynyt muun muassa R. Kellyn, Snoop Doggin ja Chris Brownin musiikkivideoilla sekä lukuisissa mainoksissa.