Valmiiksi vääntyneet iPhone 6 -suojakuoret myyntiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apple julkaisti äskettäin uuden iPhone 6 -mallinsa, josta julkaistiin samalla kaksi eri kokoa. Kerroimme pian puhelimen markkinoille tulemisen jälkeen, että käyttäjät ovat huomanneet iPhonen vääntyneen huomattavasti taskussa esimerkiksi henkilön kumartaessa.

Shapeways.com
Shapeways.com

Monet ovat ymmärrettävästikin vihaisia Applelle erikoisen vian vuoksi, mutta toiset ovat tietenkin haistaneet vääntyvissä puhelimissa markkinaraon. Markkinoille on nimittäin tuotu BendGate-nimisiä valmiiksi vääntyneitä kuoria iPhone 6 -puhelimelle.

Kuoria voi tilata noin 16 euron kappalehintaan Shapeways-yritykseltä, tai mikäli omistaa 3D-tulostimen, sellaisen voi yrityksen sivujen ohjeiden avulla tulostaa itselleen myös ilmaiseksi.