Wiz Khalifa petti Amber Rosea? ”Seksisessio kaksosten kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Wiz Khalifalla ja hänen vaimonsa Amber Rose yllättivät taannoin viihdemaailman hakemalla avioeroa. Amber on hakenut parin yhteisen lapsen yksinhuoltajuutta. Eron taustalla on epäilty olevan uskottomuutta, ja nyt huhut ovat saaneet vahvistusta.

Hot 97 -radiokanavan DJ ja Amber Rosen ystävä Peter Rosenberg on väittänyt lähetyksessään eron johtuvan siitä, että Wiz Khalifa petti Amber Rosea. Rosenbergin mukaan räppäri jäi rysän päältä kiinni pariskunnan yhteisessä talossa pettäessään Amber Rosea kahden naisen kanssa. Vielä hurjemman väitteestä tekee se, että naiset olivat identtiset kaksoset, Jas ja Ness Rose -nimiset muotisuunnittelijat.

– Amber asteli huoneeseen, ja Wiz oli pettämässä häntä kahden naisen kanssa samaan aikaan. Kaksosten, kaksoissisarten, identtisten sisarusten kanssa, Peter Rosenberg kuvailee.

Amber Rose on hakenut lapsensa yksinhuoltajuutta, mutta on valmis neuvottelemaan lapsen tapaamisoikeuksista tulevan ex-miehensä kanssa. Wiz Khalifa ja Amber Rose menivät naimisiin vuonna 2013 ja ovat olleet sosiaalisessa mediassa erittäin seurattu julkkispari. Amber Rose on myös yksi kuvavuotoon liittyvän skandaalin julkkisnaisista. Tähden alastonkuvat varastettiin hänen koneeltaan, ja laitettiin nettiin muiden nähtäviksi.