Borat-tähti Sacha Baron Cohen saa lapsen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä ja koomikko Sacha Baron Cohen tunnetaan muun muasta rooleista Ali G ja Borat. Tähti on yksi aikansa parhaista koomikoista. Cohen on naimisissa näyttelijätär Isla Fisherin kanssa ja parilla on kaksi lasta. Pari on nyt kertonut odottavan kolmatta lastaan.

Sacha Baron Cohenista tulee isä kolmatta kertaa. Pari on onnellinen tulevasta perheenlisäyksestä. Huhut raskaudesta lähtivät liikkeelle, kun Fisher nähtiin Lontoon kaduilla vatsa pyöreänä. Pari on nyt vahvistanut raskaushuhut todeksi.

Sacha Baron Cohenilla on nyt odottamista kerrakseen, sillä miehen uuden elokuvan pitäisi ilmestyä ensi vuonna valkokankaille. Tähden uusimman elokuvan nimi on Grimsby, ja se kertoo vakoojasta, joka salaisen tehtävän vuoksi joutuu tekemään yhteistyötä jalkapallohuligaaniveljensä kanssa. Elokuvassa nähdään myös koomikon vaimo Isla Fisher.