Emily Ratajkowski ilman rintaliivejä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo 14-vuotiaasta asti kameroiden edessä poseerannut puolalais-amerikkalainen Emily Ratajkowski on ollut yksi tämän vuoden puhutuimmista huippumalleista. Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideon kautta maailmanmaineeseen noussut tähti on tuttu näky niin lehtien sivuilta kuin internetistäkin.

emilyratajkowski01102014

Nyt Emily Ratajkowski nähdään Cosmopolitan-lehden kannessa. Kuvassa mallikaunotar tarjoaa silmänruokaa poseeraamalla avonaisessa valkoisessa paidassa.

Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly -komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin mukaan tulevaan Entourage-elokuvaan.