Exien katkerat tekstiviestit paljastettiin – näyttävätkö tutuilta?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parisuhteesta eroaminen on harvoin yhteinen päätös. Ne ihmiset ovat todella onnekkaita, jotka ovat onnistuneet päättämään suhteensa niin, että kaveruus ja hyvät välit ovat säilyneet. Usein ihmiset kuitenkin eroavat riitaisissa merkeissä ja jäävät katkeriksi toisilleen.

Joskus ero on toiselle osapuolelle ylitsepääsemätön asia. Ero vaivaa toista niin paljon, että elämäänsä jatkanutta ex-kumppania ryhdytään vainoamaan, ja riitaa haastetaan aina tilaisuuden tullen. Instagramiin on nyt kerätty kuvia viesteistä, joita ihmiset ovat saaneet ex-kumppaneiltaan.

Osassa viesteistä ex-kumppanit kerjäävät uutta mahdollisuutta, koska haluavat palata takaisin yhteen. Sitten on taas niitä viestejä, joissa ex-kumppanit vaativat omia tavaroitaan takaisin, tai selitystä sille, miksi ero on lopullinen. Jokainen, jota ex-kumppani on pommittanut tekstiviesteillä voi samaistua näiden viestien saajaan.