Kolmiodraama! Justin Bieber ja Selena Gomez erosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parikymppinen Justin Bieber on onnistunut sulattamaan nappisilmäisen laulajatar Selena Gomezin sydämen kerta toisensa jälkeen. Neljä vuotta jatkunut teerenpeli taukoaa yleensä hetkellisesti 22-vuotiaan Selenan saatuaan näpeilleen.

Italialaismeksikolaiset juuret omaava kaunotar on nyt saanut mitä ilmeisimmin tietää, että hänen uudelleen lämmittelemänsä suhde Justin Bieberiin on tauonnut popparin piipahdettua illallisella Kardashianien klaaniin kuuluvan Kendall Jennerin kanssa. Alkuvuodesta vieroitushoidossa tapojaan parantanut Selena Gomez on tiettävästi katkaissut välinsä Jennerin siskoksiin, koska he käyttävät Selenan mukaan liikaa alkoholia ja huumeita. Toisin sanoen Bieberin valitsema naisseura ei olisi voinut mennä enempää mönkään.

Nyt Selena on twiitannut mystisiä kirjoituksia, joissa hän päivittelee, että hänen on mitä ilmeisimmin opittava asiat hankalimman kautta. Hän myös ajattelee, että on Jumalan kanssa tuntiessaan olonsa yksinäiseksi. Kaikki kohun kolme nuorta ovat olleet tapahtumien aikaan Pariisissa muotiviikoilla. Selena Gomez lensi yksin takaisin Yhdysvaltoihin.